TürkiyeŞehir

SİTENİN MÜLKİYETİ; KULLANIM KURALLARININ KABULÜ

SİTEYİ KULLANMAKLA, BU KULLANIM KOŞULLARINI KABUL ETMİŞ SAYILMAKTASINIZ; KABUL ETMİYORSANIZ, SİTEYİ KULLANMAMALISINIZ.

TürkiyeŞehir, kendi inisiyatifine bağlı olarak bu Kullanım Koşullarını dilediği zaman değiştirme, tadil etme, ekleme veya çıkarma yapma hakkını saklı tutar. Bu değişiklikleri düzenli olarak kontrol etme sorumluluğu size aittir. Değişikliklerin yayınlanmasından sonra Website’yi kullanmaya devam etmeniz, değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Ayrıca https://www.turkiyesehir.com, Site’nin bir kısmının veya tamamının kullanımını durdurma veya askıya alma hakkına sahiptir.

TÜRKİYEŞEHİR.COM GİZLİLİK İLKELERİ VE KAPSADIKLARI

Bu Gizlilik İlkesi, www.turkiyesehir.com servislerini kullandığınızda geçmişteki kullanımınızla ilgili bilgiler dahil, turkiyesehir.com’un topladığı ve aldığı kişisel veriler ve diğer bilgilerle ne yapacağını kapsar. “Veriler” ve “bilgiler”; adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız gibi kimliğinizi belirlemek için kullanılabilecek ve başka türlü herkesin erişemeyeceği bilgileri içerebilir.

Bu Gizlilik İlkesi, turkiyesehir.com’un sahip olmadığı veya kontrol etmediği şirketlerin uygulamalarını veya turkiyesehir.com’un çalışanı olmayan veya yönetimi altında olmayan kişileri kapsamaz. Ayrıca, turkiyesehir.com’un satın almış veya dahil olduğu olduğu bazı şirketlerin daha önceden mevcut olan kendi gizlilik ilkeleri vardır.

BİLGİLERİN TOPLANMASI VE KULLANILMASI

turkiyesehir.com’un tarafından toplanan kişisel veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun uyarıca korunur. Site’yi kullanmakla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun kapsamında kişisel verilerin işlenmesi için aranan açık rızayı vermiş sayılırsınız.

BU WEBSİTEDE YER ALAN FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİ TAMAMEN BİLGİLENDİRME AMAÇLI OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.FİRMA BİLGİLERİNİN OLDUĞU SAYFALARDA KULLANILAN FİRMA LOGUSUNUN HAKLARI FİRMANIN KENDİSİNE AİTTİR.

 

Turkiyesehir.com, kullanıcılar ve kullanıcıların portal kullanımı hakkındaki bilgileri, teknik bir iletişim dosyasını (Çerez) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere, bir internet sitesinin, kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir internet sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak internetin kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, portalı kaç kişinin kullandığını, kişinin portalı hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postalarınızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu, başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır; ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler. Kullanılması zorunlu Çerezler web sitesinden ayrıldıktan sonra silinmesi zorunludur. Fakat opsiyon olarak belirlenen Çerezler hakkında, web sitesine giriş yapan kullanıcı- tarayıcı ayarlarından Çerezleri devre dışı bırakıp bırakmamak- sorumluluğu tamamen kişiye aittir. turkiyesehir.com, kendi portalı dahilinde, başka sitelere de link verebilir. turkiyesehir.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik ve güvenlik uygulamaları ve içeriklerinden sorumlu değildir.

turkiyesehir.com, Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. gibi yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak durumunda, yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma ve/veya soruşturmanın yürütülmesi sırasında ortaya çıkan gereklilik sonucunda, kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi durumunda, Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için yetkili kurumlara bilgi vermenin gerekli olduğu hallerde kullanıcılara ait kişisel bilgileri yetkili kurumlara açıklayabilir.

turkiyesehir.com sunduğu servisleri kullanımınız hakkındaki bilgiler de dahil olmak üzere, kendisiyle ve iş ortaklarıyla yaptığınız işlemler hakkında bilgi toplar.

turkiyesehir.com bilgileri aşağıdaki genel amaçlarla kullanır: Göreceğiniz reklamları ve içeriği kişiselleştirme, servisler ve hizmetlerle ilgili taleplerinizi karşılama, servislerimizi iyileştirme, sizinle iletişim kurma, araştırma yapma ve dahili ve harici müşteriler için isimsiz raporlar sağlama.

KULLANICI YORUMLARI

turkiyesehir.com’da kullanıcıların firmalar, kamu kurum ve kuruluşlar ile ilgili yapacağı her türlü suç unsuru oluşturabilecek yorum, mesajın doğuracağı hukuki boyutu tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.Devletimizin hertürlü suç unsuru oluşturacak yorumlarla ilgili ip veya diğer bilgileri istemesi sonucunda, bilgiler devletimizin emniyet kurumları ile paylaşılacağını kabul etmiş olur.

BİLGİLERİN PAYLAŞILMASI VE İFŞA EDİLMESİ

turkiyesehir.com hakkınızdaki bilgileri, talep ettiğiniz servisleri sağlama durumu veya aşağıdaki durumlar haricinde, başkalarına veya bağlı olmayan şirketlere kiralamaz, satmaz veya bunlarla paylaşmaz. Sizinle ilgili bilgilere erişim, size ürün veya hizmet sağlamak ya da işlerini yapabilmek için makul bir şekilde bu bilgilere ihtiyaç duyduğu düşünülen turkiyesehir.com çalışanlarıyla sınırlanır.

turkiyesehir.com, isimsiz veya takma adlı verilere ve bilgilere dayanarak hedef odaklı reklamlar yayınlar ve ayrıca turkiyesehir.com, kimlik belirlemek için kullanılabilecek bilgilere dayanarak da hedef odaklı reklamlar yayınlayabilir. Reklam verenler (reklam sunan şirketler dahil), hedef odaklı reklamlarla etkileşime giren, bu reklamları gören veya tıklatan kişilerin hedef ölçütlerine uyduğunu kabul edebilir. Hedef odaklı bir reklamla etkileşimde bulunduğunuzda veya böyle bir reklamı görüntülediğinizde, turkiyesehir.com, reklam verene kimlik belirlemek için kullanılabilecek herhangi bir bilgi sağlamaz. Öte yandan, bir reklamla etkileşime girdiğinizde veya reklamı görüntülediğinizde, reklam verenin, sizin, reklamı görüntülemek için kullanılan hedef ölçütlerine uyduğunuz varsayımında bulunma olasılığını kabul etmiş olursunuz.

TANIMLAMA BİLGİLERİ

turkiyesehir.com, web siteleri ağının içindeki ve dışındaki tanımlama bilgilerine ve turkiyesehir.com servisleriyle bağlantılı tanımlama bilgilerine erişmek için web işaretleri kullanır.

BU GİZLİLİK İLKESİ ÜZERİNDE YAPILABİLECEK DEĞİŞİKLİKLER

turkiyesehir.com dilediği zaman portalda yayınlamak suretiyle bu ilke üzerinde değişiklikler yapabilir. turkiyesehir.com’un değişiklik yaptığı hükümler, portalda yayınlandığı tarih itibari ile yürürlüğe girmiş sayılır.

Siteyi kullanmaya devam ederseniz, çerezlerin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Detaylı bilgi için tıklayın

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close